20 de juny 2008

La noia aquella


No para d’arreglar-se la faldilla
es mira al vidre de la porta del vagó
el cabell, els tirants, l’arracada
els llavis, la pell
gest seriós.

Posa un floc rebel a puesto
mira si té un missatge
amb el dit
frega la pantalla del telèfon.

El tren arriba a Llacuna
baixo amb ella
la segueixo?

5 comentaris:

Unknown ha dit...

Joan, llegir les teves ràfegues sempre és un plaer. Això del mastegamelses és magnífic. I "ensoberbecerse" no queda curt...
Per cert, anar badant pel RAE m'he trobat amb "enguitarrarse". Aviam si li encertes el significat. M'hi jugo una birra. Al carrer Casp? O davant el Macba? Una abraçada.

Anònim ha dit...

Josep M.,

No ha estat fàcil, doncs precisament al RAE (l'edició consultable per Internet)no consta. Malgrat que a Veneçuela significa "Vestirse de levita o traje de ceremonia", a mi em sona a emborratxar-se, encatarinar-se, enamorar-se, entrar en una nostàlgia balcànica impregnada de vodka mentre un grup de músics sortits d'una pel·lícula del Kusturika fan música obsessiva ben a prop.
Per cert, la birra la tens pagada al carrer Casp quan vulguis!

Unknown ha dit...

Preciós.

OhCapità ha dit...

mmm, ... quan anava en metro unes quantes vegades se'm van aparèixer aquest pensaments, ... Per què no ho vaig fer? Timidesa, inexperiència, ... ara ja no em cal fer-ho, ... tot i que les temptacions poden després esgarrar-se: i si la veu que té és desagradable, o tot el contari, i em quedo sense parla, ... divagacions d'una trobada per recordar.

Salut i bon estiu!

Lliri blanc ha dit...

Precios escrit...
ara és massa tad per donar-te un consell.
La propera vegada "carpe diem".