"Qui
havia estat realment Russell? Per intentar respondre a aquesta pregunta havia
quedat amb Tom Cacciatore al bar de l’hotel on s’estava a Barcelona. Un quatre
estrelles de sèrie B, on el personal mal pagat confonia elegància amb
antipatia. No havia estat fàcil que Tom trobés tres dies lliures en aquell
atrafegat periple europeu. Van ser mesos de lacònics correus, d’impaciència, i
tot plegat m’havia dut a un neguit gairebé elèctric. Però finalment el dia
havia arribat i jo l’estava esperant des de feia força estona, i no perquè ell
fes tard, sinó per la meva mania d’arribar massa d’hora a les cites per
familiaritzar-me amb l’entorn. Des de la meva taula veia el vestíbul de
l’hotel, on un grup de turistes recremats i geperuts xuclaven wifi mentre
esperaven envoltats de maletes el transport a l’aeroport. Un paisatge espantós.
Sort que la cervesa era gelada."
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada