21 de gener 2014

Les Males Herbes, núm. 8


Ja és a la venda el darrer número de la revista, en la qual col·laboro amb un relat titulat Informe 3224.06.02. Les il·lustracions de la coberta i l'interior van a càrrec de Joan Roig

Aquí l’editorial:

«Gamarussos tots,
torno a obrir-vos les portes del meu rebost, passeu i contempleu com els cadàvers de pastors granelluts fan companyia a les desferres de literats de baixa estofa, aspirants a poetes i enginyers de mausoleus per a intel·lectuals leprosos.
Abans de mostrar-vos el menú voldria deixar clar que, contràriament al que fan els nostres companys tiquis-miquis de l'editorial, que revisen, puleixen i esterilitzen la literatura, jo us la presento en estat pur. Aquí l'ortografia, la gramàtica, els estirabots malignes, les vomitades lingüístiques o els delirium tremens pertanyen als autors, i la meva feina com a editor s'ha limitat a torturar-los físicament per donar-los arguments i a escopir-los al rostre per motivar-los.
En aquest número de Les Males Herbes podreu trobar-hi el nou cas de l’inspector Pendergast, que se’n va Crakòvia de la mà d’en Víctor Nubla; les metapsicofonies de WC estant d’en Roger Pelàez; la reconstrucció de la historia d’una mà tallada que llueix sobre la barra d’un entranyable bar de mala mort, narrada per en Martí Sales; uns relats psicòtics de lectura indigesta d’en Max Besora; un retrobament nostàlgic que fuig cap a l’inexplicable d’en Ramon Mas; l’informe d’un androide nostrat de Joan Vigó; una mica de botànica perversa de l’Assumpta Mercader; i les confessions d’un escriptor a mig camí de la vida i la mort escrit per Jordi Vinyals.
Apa doncs, mastegueu-ho bé no fos cas que s’us fes un nus a l’esòfag!»



4 comentaris:

lolita lagarto ha dit...

Joan, on es pot comprar?

Joan Vigó ha dit...

Apunta Lolita!

Cap i Cua de Barcelona, C/Torrent de l'Olla, 99

Llibreria Documenta, C/ Cardenal Cassanyes, 4

La Central del Raval, C/ Elisabets, 6

La Central, C/ Mallorca, 237

Laie CCCB, C/ Montalegre, 5

Llibreria Gigamesh, Ronda Sant Pere, 55

lolita lagarto ha dit...

Gràcies!! a la central em va bé..!

Joan Vigó ha dit...

Doncs feina feta!